Ilo tutustua!

Olen Pauliina. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja medianomi (AMK). Lisäksi olen opiskellut  tietojenkäsittelyä ja suomen kieltä. Mainio paketti viestintäosaamista ja liiketoiminnan ymmärrystä!

Olen tehnyt jo pitkään toimittajan ja copywriterin töitä. Läheisimpiä työtehtäviä minulle ovat kirjoittaminen, yritysviestien muotoilu ja viestinnän suunnittelu.

Innostun hyvästä yhteistyöstä, laadukkaasta osaamisesta ja osaamisen jakamisesta. Lähistöllä on joukko oman alansa osaajia kuvaajasta graafiseen suunnittelijaan ja kirjoittajaan. Jos sinä sopisit joukon jatkoksi, ota reilusti yhteyttä.

Asiakkaat kertovat

”Työskentelen kansainvälisessä mediatalossa ja olen käyttänyt Pauliinaa copywriterina alusta asti, useamman vuoden ajan. Olen ollut erittäin tyytyväinen: tekstit ovat ammattitaitoisesti ja terävästi kirjoitettuja, hän tuottaa ne nopeasti ja korjattavaa löytyy todella harvoin. Saman ovat huomanneet myös asiakkaani, joiden julkaisuja tuotamme. Pauliina on ns. luottopelaaja, jonka haluaa tiiminsä, koska tietää, että asiat hoituvat ja tulos on järjestään hyvä.”
Projektipäällikkö, mediatoimisto, Helsinki
”Perustaessamme verkkokauppaa olimme hyvin tietämättömiä siitä, mitä toimivalta verkkokaupalta vaaditaan. Pauliinan apu toimivan alustan valinnassa, toimitusehtojen laatimisessa, ongelmien ratkaisemisessa ja sisällön suunnittelussa on tehnyt startistamme verkkokauppiaina helpomman. Verkkokauppa ei koskaan ole valmis. Sitä on uudistettava koko ajan, ja Pauliina auttaa meitä näissä haasteissa edelleen.”
Verkkokauppayrittäjät
”Yrityksemme on käyttänyt Pauliina Rahusen tarjoamia palveluja jo usean vuoden ajan. Yhteistyö on sujunut hyvin eli Pauliinan kirjoittamien artikkelien laatu on vastannut odotuksia ja sovitut aikataulut ovat pitäneet.”
Toimituspäällikkö, Pohjois-Savo

Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä sähköpostitse pauliina@jutelma.fi, puhelimitse 040 537 4171 tai alla olevalla lomakkeella. Vastaan pikimmiten!

Selaa

Maksimikoko 10MB

Please wait...

Tästä etusivulle